swybrand.com

SWY Brand

O nas

kdo smo

Podjetje SWY Brand se ukvarja s spletno prodajo oblačil za športne aktivnosti in prosti čas, prodajo prehrane in prehranskih dopolnil, športnih pripomočkov in športnih programov. 

Ustanovljeno je bilo leta 2020, sestavlja pa ga ekipa punc s Petro Parovel na čelu, ki je diplomirana kineziologinja in certificirana prehranska svetovalka.

Svojo zgodbo je Petra začela kot ljubiteljica fitnesa z željo po spremembi življenja, kar jo je peljalo na pot osebnega trenerstva in dalje v svet podjetništva, kjer je pod znamko SWY Brand oblikovala kolekcije športnih oblačil, v katerih se prav vsaka ženska lahko počuti udobno in lepo.

Naše poslanstvo

SWY – it Starts With You

Poslanstvo podjetja je promoviranje zdravega življenja in dobrega počutja. Ženskam (in tudi moškim) želimo prenesti miselnost, da se za svoje dobro počutje moramo najprej soočiti sami s seboj, kar izhaja že iz imena znamke SWY – it Starts With You. 

Vizija

SKUPAJ USTVARJAMO PRIHODNOST

Dobro počutje in menje naših strank nam je pomembno in se po najboljših močeh trudimo, da pri nas niste le številka. Kljub temu, da pridno rastemo, želimo obdržati pristen kontakt s strankami.

Ustvarjamo skupnost, v katero 100% verjamemo in zato si želimo našo zgodbo širiti tudi izven naših meja, na tuji trg. Zato te vabimo, da postaneš del naše zgodbe tudi ti.

Podatki

SWY – it Starts With You

Swy brand d.o.o.
Sermin 75B
6000 koper
Slovenija

  • Davčna št.: 32690274
  • Zavezanec za DDV: da
  • Matična št.: 8686726000
  • E-mail: [email protected]
  • Telefon: +386 40 203 135
G47.910 – Trgovina na drobno po pošti ali po internetu
 
TRR: SI56 1010 0005 8605 261

NAŠENOVICE!

Pridruži se prejemnikom naših novic

    SWY BRAND instagram