O meni

Sem Petra (Ugrin) Parovel, diplomirana kineziologinja, AFP prehranska svetovalka, osebna trenerka, velika ljubiteljica fitnesa in nasploh zdravega načina življenja.

Pozdravljen/a na
moji spletni strani!

Svojo pot v tem športu sem začela pred osmimi leti in vsi vemo, da so na prav vsaki poti vzponi in padci.
A najpomembnejše je, da si ustvarimo realen cilj, ki nas spodbuja in spominja, zakaj smo začeli in kam smo namenjeni. Začelo se je kot rekreacija in se prelevilo v strast, ki me je popeljala do tisočerih idej, sanjske službe, do tega, da počnem točno to kar sem si vedno želela. Kar si navsezadnje zaslužimo vsi!
Jaz sem tukaj za vse tiste, ki ne veste kako bi začeli, ali pa ste že veliko naredili pa se je napredek ustavil, za vse tiste, ki vam je šport neznanka, ali pa se morda ne morate soočiti s tistim kosom torte v hladilniku, potrebujete motivacijo, ideje za treninge in prehrano, nasvete in podporo, nekoga, ki vam bo prisluhnil. Pišite mi in z veseljem vam bom odgovorila!

Osebno trenerstvo

Osebno trenerstvo je najbolj primeren pristop k vadbi, če ste začetnik, saj nepravilna izvedba vaj lahko vodi do asimetrij

Spletno trenerstvo

Ker ti na tej poti LAHKO in Z VESELJEM pomagam!

Izziv s Petro doma

Verjetno si tu ker te zanima kaj te čaka v izzivu in ali je to zate?
Imam prav?

Vsaka sprememba se začne s TABO. DANES, ne jutri.

Spodbuda in pomaganjem ljudem na poti k doseganju svojih ciljev do zdravega življenjskega sloga in tistih, ki spodbujate slogan ``zdrav duh, v zdravem telesu``, saj menim, da je za dolgotrajne spremembe pomembno tudi delo na sebi, kot osebi, ne le na fizičnem izgledu.