swybrand.com

Zimska kapa s cofom

26,99 z DDV

Naši športni kolekciji oblačil, smo prvič dodali tudi zimske dodatke, da boste v hladnih dneh izgledali kar se da šik in modno.

  • kvalitetna, mehka in topla pletenina
  • velik, simpatičen bel cofek na vrhu
  • trajnostna barva
  • všit SWY detajl
  • ena velikost, saj se popolnoma prilagodi na vašo glavo

Več, v opisu spodaj…

Počisti
Šifra: 149675 Kategorije: , ,

KAPA BREZ LUKNJE

Kapa je narejena iz kvalitetne in tople pletenine, ne pika in se popolnoma prilagodi velikosti glave. Na vrhu jo krasi velik cofek, ki naredi kapo še toliko bolj prikupno. Model kape je klasičen, saj smo želeli, da jo z lahkoto kombinirate povsod. Odspredaj na sredini jo krasi všit, nevpadljiv SWY logotip. Barva kape je krem, velikost pa ena, saj kot smo že omenili zgoraj, se prilega vsem oblikam in velikostim glave.

KAPA,  S SKRITO LUKNJO ZA SPETE LASE

Kapa je narejena iz kvalitetne in tople pletenine in ne pika. Na vrhu jo krasi velik cofek, ki naredi kapo še toliko bolj prikupno, spodaj pa se skriva manjša luknja, za tiste s spetimi lasmi. Tako je, prav si prebrala. V hladnih zimskih dneh ne boš rabila imeti spuščenih las, če boš želela nositi kapo. Model kape pa sicer ostaja klasičen, saj smo želeli, da jo z lahkoto kombinirate povsod. Odspredaj na sredini jo krasi všit, nevpadljiv SWY logotip. Barva kape je krem, velikost pa ena, saj se prilega vsem oblikam in velikostim glave.

 

IZBERI IZDELEK

Kapa s cofom, Kapa z luknjo za lase

Mnenja

Ni mnenj o izdelku.

Be the first to review “Zimska kapa s cofom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja